Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Online Marketing en Communicatie zijn flink met elkaar verweven; ze kunnen eigenlijk niet zonder elkaar. Met deze opleiding voeg je het beste van twee werelden samen.
Het fiscaal recht, ook wel bekend als belastingrecht, omvat het geheel aan regels over de heffing en invordering van belastingen.
Personeelszaken speelt een cruciale rol binnen organisaties.
Study-Online begrijpt dat een rol als officemanager specifieke kennis en vaardigheden vereist.
Verlang je naar diepgaand inzicht in projectmatig werken binnen een organisatie? Wil je ontdekken wat er allemaal komt kijken bij het initiëren en effectief aansturen van projecten? Sandvalley Training biedt een grondige verkenning van projectmanagement, inclusief het opstellen van projectplannen, kosteneffectiviteit en de essentiële communicatieve vaardigheden die daarbij horen.
Bij Study-Online kun je je kennis en vaardigheden op het gebied van informatiemanagement en systeemontwikkeling aanscherpen.
Ontdek de wereld van Facilitair Management tijdens deze 1-jarige opleiding bij Study-Online. Dit veelzijdige vakgebied behandelt diverse essentiële aspecten en verantwoordelijkheden van facilitair medewerkers. Als facilitair medewerker dien je flexibel te zijn en snel te reageren op de behoeften van medewerkers.
Als je veel te maken hebt met coaching en je bezighoudt met de communicatie en begeleiding van medewerkers, dan is het optimaliseren van je kennis en vaardigheden in deze vakgebieden wellicht een slimme keuze. Tijdens deze opleiding bij Study-Online verdiep je je in het vakgebied van communicatie en coaching.
Deze 2-jarige opleiding leidt je op tot een professionele communicatieadviseur. Het programma omvat diverse communicatiegerelateerde onderwerpen, zoals corporate communicatie, communicatiedomeinen, mediagebruik in communicatie en marketingcommunicatie.
Financieel management omvat diverse aspecten zoals boekhouding, budgettering, omzet en vermogenspositie. Deze veelzijdige opleiding biedt een introductie tot de basisprincipes van bedrijfsadministratie en managementaccounting.
Wil je praktisch leren leidinggeven aan een team of afdeling? De opleiding bij Study-Online biedt de mogelijkheid.
Tijdens Study-Online leer je hoe je een project succesvol opzet en leidt, met de nadruk op cruciale projectmanagementvaardigheden.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?